Nou web de la CUP de Mataró i benvinguda a l’Ona

Als que passeu sovint per aquí us he tingut una mica abandonats i abandonades. Darrerament he estat intentant espavilar-me a renovar el web de la CUP de Mataró i implementar-hi un gestor de continguts que en fàci més àgil el manteniment. Passejant per Softcatalà vaig trobar un programa traduït al català, el Dotclear, i m’he estat escarrassant fins que he aconseguit fer-lo funcionar al servidor on hi ha el web de la CUP. No sóc informàtic (ni ganes), però he aconseguit fer-ho rutllar sense massa dificultats.

[@more@]

Avui, per una notícia publicada a naciodigital.com i una altra notícia a El Cau del Drac i a Planeta Softcatalà m’he assabentat que en Toni Hermoso diu que aquest és el primer web basat en Dotclear en català.

Als que us interessen aquests temes, sapigueu que l’invent ha estat parit originàriament en frances, i a Softcatalà hi ha la pàgina del Dotclear en la nostra llengua. A la pàgina en francès hi ha força complements (plug-ins, en diuen) que permeten ampliar el paquet original. Concretament, un d’aquests complements, el DotBabel, permet traduïr molt fàcilment (fins i tot jo ho he sapigut fer) la resta de plug-ins.

Dotclear és un programari lliure amb llicència GNU (General Public License).

D’altra banda, vull felicitar molt afectuosament l’amic Niceworld i la seva companya (i també amiga) Núria, ja que ahir, 25 de gener, va néixer l’esperada Ona. Podeu gaudir llegint el camí fins el part al bloc Entre les Ones,
amb el quan en Niceworld ens delecta. Ara tenim un motiu més per
lluitar per uns Països Catalans lliures dins un món més just. No és
qüestió de deixar als nostres fills i filles la "merda" i les
injustícies que patim ara, oi?

Quant a joanjubany

Descripció llarga sobre mi mateix
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Nou web de la CUP de Mataró i benvinguda a l’Ona

  1. OCELLNEGRE diu:

    Felicitats per el teu blog. La secció “batalletes” m´ha fet gaudir molt.Som molts els que continuem tenin els mateixos ideals i no ens hem venut per un plat de llenties.Ahir, avui i sempre, Visca la Terra! Endavant!

  2. * Peix del Mar,va dir: no pots veure les meves llàgrimes …

Els comentaris estan tancats.