Fundem Maulets a Cervelló

Tríptic de l'assemblea constituent de Maulets. Cervelló, 9 i 10 d'abril de 1988.
El cap de setmana del 9 i 10 d’abril celebrem a Cervelló (Baix Llobregat) l’Assemblea Constituent de Maulets, que es defineix com a organització de joves del Moviment Català d’Alliberament Nacional. Aquí començo a fer coneixences amb joves d’altres indrets de la nació: en Quim i la Núria, l’Eloi, la Núria Cadenas, en Pere Martí (tots ells de Barcelona), l’Eduard de Tarragona, en Jordi del Baix Llobregat, en Guillem de Girona…

Sempre estaré orgullós d’haver estat entre els fundadors d’aquesta organització de joves on militaré des dels 17 fins els 30 anys.

El 26 de febrer ja haviem fet la primera reunió de joves de Mataró de cara a constituïr aquesta nova organització de joves que es dirà Maulets, en homenatge als que van lluitar per la llibertat en la guerra d’ocupació del 1714.

[@more@]

Quant a joanjubany

Descripció llarga sobre mi mateix
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Fundem Maulets a Cervelló

  1. Se trata de un excelente article.Thank usted para compartir!@

Els comentaris estan tancats.