Salvem Can Fàbregas i de Caralt

Avui una cinquantena de veïnes i veïns de l'entorn del carrer Biada de Mataró ens hem consituiït com a moviment cívic "Salvem Can Fàbregas i de Caralt".

Hi ha molta indignació pel menspreu del govern municipal envers el patrimoni arquitectòinic de la ciutat. S'ho estan carregant tot. No diexen totxo sobre totxo: les cases de còs, la Bòvila… i ara han decidit enderrocar la nau i la xemeneia de Can Fàbregas i de Caralt, al costat de casa. L'edifici estava protegit amb el màxim nivell en el catàleg de Patrimoni Arquitectònic de Mataró i han dedidit enderrocar-lo per poder encabir El Corte Inglés en un macro edifici de formigó gris. Patètic.

Però avui hem començat la lluita per aturar-ho, i crec que ho aconseguirem. Hi ha moltes ganes.

Des de la CUP ja ens vam posicionar sobre el tema, però he volgut deixar clar que la meva implicació en "Salvem Can Fàbregas i de Caralt" és com a veí, i no vull que s'hi barregi la meva militància política. El primer és el primer. 

[@more@]

Quant a joanjubany

Descripció llarga sobre mi mateix
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Salvem Can Fàbregas i de Caralt

  1. El pijama que duia feia riure. I anava descalç. Et sembla que les dotze de la nit són hores de fer anar el filaberquí

Els comentaris estan tancats.